• wat

  • wat2

Vrijgezellenfeesten

Wij zijn theatersport is ook in te schakelen voor vrijgezellenfeesten.  Wil je iets anders doen dan karten, paintballen of die andere standaarduitjes die op een vrijgezellendag worden gedaan? Wil je echt iets gezamenlijk doen, iets waarbij je lekker kan lachen om jezelf en met de rest, kom dan theatersporten!

Een workshop theatersport is ideaal om een vrijgezellenfeest mee te starten. Alle deelnemers leren elkaar snel kennen en gaan ook samen spelen. Dat levert vaak hilarische scenes op die de hele dag – en vaak ook tijdens de bruiloft nog – genoeg gespreksstof opleveren. Door de laagdrempelige aanpak en rustige opbouw wordt iedereen betrokken en zal iedereen snel mee kunnen spelen. Met de groep gaan we lol maken met als stralend middelpunt de vrijgezel én de aanstaande bruiloft. Ervaring met improviseren of theater is niet vereist.

Wij hebben contact met verschillende ontspannende locaties in Den Bosch en omstreken en weten daarom altijd een ideale plek te regelen voor de workshop.

Er zijn verschillende pakketten mogelijk voor een vrijgezellenfeest. Koffie en thee zijn altijd inbegrepen. En het is ook mogelijk om een pakket te bestellen inclusief drankje en hapje. En we werken ook regelmatig samen met een pianist om de middag ook muzikaal aan te kleden.

Voor deze bijeenkomsten is het minimaal aantal deelnemers zes. En de minimale tijd is anderhalf uur.

Informeer naar de mogelijkheden via info@wijzijntheatersport.nl!

 

Wij werken met 3 principes: doen, doen, doen!

Doen om te ervaren, doen om te leren, doen om jezelf te ontwikkelen.

Lees hier alles over ons