• wie

Wij zijn Theatersport

Ik ben gek van theater, toneel, cabaret en stand up, van theaterfestivals als De Parade en De Boulevard. Ik vind het heerlijk om in het publiek te zitten en vermaakt te worden, me te verwonderen, ontroerd of juist aan het lachen gemaakt te worden of met plaatsvervangende schaamte naar het podium te kijken.

Na een aantal jaren van theater en festivalbezoek ging het kriebelen: ik wilde zelf meedoen. Ik wilde niet langer alleen toeschouwer zijn, maar ook een maker. Daarom ben ik gaan theatersporten.

Theatersporten geeft mij vrijheid, creativiteit  en rust in mijn hoofd. Ik heb geleerd los te laten, te vertrouwen op mijn instinct en in-het-moment-zijn. Samen met mijn medespelers iets maken wat verwonderd, ontroerd of aan het lachen maakt, voelt magisch en geeft energie.

Dat gevoel wil ik delen. Ik wil anderen laten ervaren hoe leuk is om samen verhalen te maken, en verhalen te delen. De magie van in-het-moment-zijn, jezelf even helemaal te vergeten en opgaan in het spel.  De dagelijkse dingen even vergeten, de wereld even stil laten staan en je echt verbonden te voelen met anderen.

Daarom geef ik workshops en cursussen.

En inmiddels heb ik het zo druk met alle cursussen en workshops dat ik de trainingen niet meer alleen kan geven. Daarom werk ik inmiddels ook samen met andere trainers. Iedere trainer wordt geselecteerd op zijn passie voor theatersport en improviseren. En uiteraard werken we alleen met hele ervaren en goed opgeleide trainers zodat we iedere training weer de lol en kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.

Wij werken vanuit drie principes: doen, doen, doen!

Doen om te ervaren, doen om te leren, doen om jezelf te ontwikkelen. Theatersport of acteren kun je niet leren uit een boek of van een film. Doen is de enige optie. Ervaring met toneel spelen of theatersport (of acteren) is niet nodig. Door de opzet van de workshop, cursus of bijeenkomst kan iedereen –van iedere niveau- direct meedoen.

 

Wij werken met 3 principes: doen, doen, doen!

Doen om te ervaren, doen om te leren, doen om jezelf te ontwikkelen.

Lees hier alles over ons