• wanneer

Theatersportagenda

Bekijk hieronder onze activiteitenagenda. Wilt u graag op een ander moment een cursus, workshop of bijeenkomst volgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Theatersportcursus // Cursus voor beginners// september 2019 – Den Bosch

Binnenkort start er weer een nieuwe Theatersportcursus voor beginners. Iedereen kan hier aan meedoen, ervaring met theater, toneel, improviseren en/of theatersport is niet vereist (maar mag wel). De cursus start op donderdag 12 september 2019. De cursus vindt iedere woensdagavond plaats van 20:00 tot 22:00 uur met een totaal van 10 avonden. De cursussen worden gegeven in Den Bosch. De cursusprijs bedraagt € 150,- per persoon. De cursus gaat door en van start bij voldoende inschrijvingen.

Meer informatie ook te vinden op de volgende pagina: Theatersport in 2019

Theatersportcursus // Vervolg cursus// mogelijk in januari 2020 – Den Bosch

Binnenkort start er weer een nieuwe vervolg theatersportcursus . Iedereen kan hier aan meedoen, maar ervaring met theater, toneel, improviseren en/of theatersport is wel vereist. De cursus start mogelijk in januari 2020. De cursus vindt iedere donderdagavond plaats van 20:00 tot 22:00 uur met een totaal van 10 avonden. De cursussen worden gegeven in Den Bosch. De cursusprijs bedraagt € 150,- per persoon. De cursus is niet gepland, data zij nog niet bekend.

Meer informatie ook te vinden op de volgende pagina: Theatersport in 2019

Meer informatie over de theatersportcursus >>

Wij werken met 3 principes: doen, doen, doen!

Doen om te ervaren, doen om te leren, doen om jezelf te ontwikkelen.

Lees hier alles over ons