Maak kennis met Marcel

Ik ben gek van theater, toneel, cabaret en stand up.

Aangenaam

Hoi! Ik ben Marcel. Ik vind het heerlijk om in het publiek te zitten en vermaakt te worden, me te verwonderen, ontroerd of juist aan het lachen gemaakt te worden. Of om met plaatsvervangende schaamte naar het podium te kijken. Na een aantal jaren van theater en festivalbezoek ging het kriebelen: ik wilde zelf meedoen. Ik wilde niet langer alleen toeschouwer zijn, maar ook een maker. Daarom ben ik gaan theatersporten. Theatersport is namelijk de makkelijkste manier om zelf een maker te worden.

En dat klinkt voor veel mensen best gek, want bij theatersporten wordt alles geïmproviseerd. En veel mensen denken dat dat heel moeilijk is. Maar dat is niet zo. Iedereen kan improviseren en iedereen kan dat leren.

Vrijheid en los laten

Theatersporten geeft mij vrijheid, creativiteit en rust in mijn hoofd. Ik heb geleerd los te laten, te vertrouwen op mijn instinct en in-het-moment-zijn. Samen met mijn medespelers iets maken wat verwonderd, ontroerd of aan het lachen maakt, voelt magisch en geeft energie. En theatersporten doe je altijd samen, waarbij je elkaar laat stralen. En dat maakt theatersporten juist ook leuk, omdat je samen dingen maakt en meemaakt. Tijdens de trainingen wordt er vaak en hard gelachen om de scenes die je speelt, maar ook om jezelf.

Daarom geef ik workshops en cursussen

Dat gevoel wil ik delen. Ik wil anderen laten ervaren hoe leuk is om samen verhalen te maken, en verhalen te delen. De magie van in-het-moment-zijn, jezelf even helemaal te vergeten en opgaan in het spel. De dagelijkse dingen even vergeten, de wereld even stil laten staan en je echt verbonden te voelen met anderen.

En inmiddels geef ik ook presentatietrainingen. Met oefeningen die een basis hebben in de improvisatie en het theater. Om er voor te zorgen dat jij je zekerder voelt als je voor een groep mensen een verhaal moet vertellen.

En ik doe het niet meer alleen

En inmiddels heb ik het zo druk met alle cursussen en workshops dat ik de trainingen niet meer alleen kan geven. Daarom werk ik inmiddels ook samen met andere trainers. Iedere trainer wordt geselecteerd op zijn passie voor theatersport en improviseren. En uiteraard werken we alleen met hele ervaren en goed opgeleide trainers zodat we iedere training weer de kwaliteit en ook de lol leveren die u van ons gewend bent.

UITGELICHT AANBOD

2023-07-13T09:45:33+02:00

Voor bedrijven

Op zoek naar een leuke invulling van een personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje of bijvoorbeeld als programmaonderdeel voor een teambuilding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werk samen, krijg weer energie en leer je collega’s beter kennen. Bekijk onze mogelijkheden!

2024-02-19T21:45:54+02:00

Theatersport in 1 dag

Theatersport-in-1-dag is er speciaal voor diegene die te druk zijn voor een wekelijkse cursus of die willen (her)ontdekken hoe leuk theatersport en improviseren is. Op deze dag gaan we 1 hele zaterdag theatersporten. Of je nu wel of geen ervaring hebt dat maakt helemaal niet uit!

2020-01-05T20:59:18+02:00

Vrijgezellenfeesten

Wil je iets anders doen dan karten, paintballen of die andere standaarduitjes die op een vrijgezellendag worden gedaan? Wil je echt iets gezamenlijk doen, iets waarbij je lekker kan lachen om jezelf en met de rest, kom dan theatersporten! Ervaring met improviseren of theater is niet vereist.

Stop met twijfelen! Al honderden mensen gingen je voor!

Stap ook uit je comfortzone en maak kennis met de magie die theatersport heet.

Neem contact op!