Project omschrijving

Voor bedrijven

Motiveer en betrek je medewerkers met een van de mogelijkheden van Wij Zijn Theatersport! Zoek je een leuke invulling voor een teamuitje, een bijeenkomst of een trainingsacteur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en passen ons programma aan op de strategie, cultuur en kernwaarden van jouw bedrijf! Werk samen, krijg weer energie en leer je collega’s beter kennen. Bekijk onze mogelijkheden!

Praktische informatie

 • Ga met je collega’s aan de slag
 • Plannen wanneer het jou uitkomt
 • Leer samenwerken door verschillende games
 • Programma’s volledig op maat voor jouw bedrijf
 • Enthousiaste begeleiding
 • Bevordert samenwerken, communicatie, creativiteit en vertrouwen

Door de laagdrempelige insteek kan iedereen direct mee doen en stimuleer je elkaar tot de verbeelding sprekende interactie. Je bent creatiever en spontaner dan je denkt!

Lijkt het je wat? Vraag dan meer informatie aan via de contactpagina of stuur een e-mail aan info@wijzijntheatersport.nl! We bespreken graag alle details!

Meer informatie of aanmelden?

Teamuitje

Op zoek naar een leuke invulling van een teamuitje of juist een programmaonderdeel voor een teambuilding? Maak dan gebruik van onze speelservice! Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Een theatersportworkshop waarin je zelf aan de slag gaat en een paar games leert spelen
 • Een theatersportvoorstelling, al dan niet met meespelen van je eigen groep vrienden of collega’s
 • Rondlopende typetjes, meer of minder op de achtergrond, al dan niet interactief met de aanwezigen

Door onze enthousiaste begeleiding ga je snel spelen. Je leert op ongedwongen wijze met elkaar scenes te bouwen en games te spelen. Door de laagdrempelige insteek kan iedereen direct mee doen en stimuleer je elkaar tot de verbeelding sprekende interactie. Je bent creatiever en spontaner dan je denkt!

Indien gewenst kunnen er ook elementen van teambuilding worden verwerkt in de training. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als samenwerking, communicatie, creativiteit en vertrouwen.

Bijeenkomst

Heeft u een bijeenkomst of een samenzijn die opleukt moet worden, waarvoor u een pauzeprogramma zoekt of waar een typetje nodig is om de sfeer te breken, dan kunnen wij u ook helpen met de invulling hiervan. Maak gebruik van onze speelservice! Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Een theatersportworkshop waarin je zelf aan de slag gaat en een paar games leert spelen
 • Rondlopende typetjes en interactie met de aanwezigen
 • Als energizer bij een langere bijeenkomst

Indien gewenst kunnen er ook elementen van teambuilding worden verwerkt in de training. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als samenwerking, communicatie, creativiteit en vertrouwen.

Trainingsacteur

Heb je een acteur nodig voor een training of demonstratie, dan kunnen wij je ook daarbij helpen. Wij hebben niet alleen ervaring in het theater maar ook in de zakelijke dienstverlening. Klachtgerichtheid en communiceren zijn daarbij centrale thema’s.

In overleg zijn er verschillende vormen mogelijk die jouw organisatie en/of team kunnen helpen.

Stop met twijfelen! Al honderden mensen gingen je voor!

Stap ook uit je comfortzone en maak kennis met de magie die theatersport heet.

Neem contact op!