Het is eindelijk zover, een droom komt uit: ik organiseer een theatersportcursus in mijn eigen home town Kerkdriel! Na verschillende cursussen te hebben gegeven in ‘s-Hertogenbosch is het nu tijd om de mensen tussen de rivieren ook kennis te laten maken met theatersport en acteren. Dit voorjaar start er een beginnerscursus theatersport in Kerkdriel. 

En nu hoor ik je denken, wat gaan we allemaal doen dan? Nou, we gaan vooral heel veel spelen en daarbij heel veel lol maken. En in deze cursus leer je door het spelen de beginselen van theatersport en acteren. De lessen richten daarbij vooral op elementaire spelvaardigheden. We gaan het hebben over samenspel, gebruik van je fantasie en verhaalopbouw. Een groot aantal spelvormen en oefeningen uit theatersport én het acteren zullen in de cursus aan bod komen. Meer informatie vind je via de knop Kerkdriel in het menu!

En mocht je nog twijfelen? Dan zeg ik: doe het gewoon. Geef jezelf dit cadeau. Want als je eenmaal bent begonnen met improviseren, dan kun je er niet meer mee stoppen! Dus schrijf je nu snel via deze site.

– Marcel

ps ik heb inmiddels een aparte pagina gemaakt voor de cursus in Kerkdriel: www.wijzijntheatersport.nl/kerkdriel